Het is feest, want vandaag is het precies 15 jaar geleden dat ik GGAB officieel inschreef bij de Kamer van Koophandel.

Omdat ik mijn creatieve geest dmv mijn onderneming kan inzetten voor heel veel doeleinden én omdat ik dat parallel kan laten lopen aan mijn betaalde baan, zit ik in de gelukkige positie dat ik alleen opdrachten aanneem die ik leuk vind en waar ik een goed gevoel bij heb. Dat is toch altijd top.

Het is een feestelijke dag, dus trakteer ik op korting bij bestelling van jouw drukwerk.

Bestel je deze week drukwerk op www.allesoverprint.nl geef dan code ggab15jaar in en krijg 15% korting op je drukwerk.

#ggab#drukwerk#opmaak#dtp#fotografie#logo#flyers#visitekaartjes

Categories: NIeuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *